4. marraskuuta 2008

Avokadohummus

Olen tainnut tehdä hummusta vain kerran elämässäni, enkä siitä muistaakseni kauheasti pitänyt. Tämä Silvana Francon avokadoinen versio houkutteli kuitenkin kokeilemaan hummusta uudelleen ja voi pojat, että olikin hyvää!

TARVITAAN

1 tölkki kikherneitä (tai vastaava määrä itse keitettyjä)
1 pienehkö valkosipulinkynsi karkeasti hienonnettuna
1 kypsä avokado karkeasti pilkottuna
kourallinen tuoretta minttua (itse laitoin korianteria, joka sekin sopi loistavasti)
suolaa
mustapippuria
limetin tai sitruunan mehua
pieni loraus (oliivi)öljyä
vettä

1. Huuhdo ja valuta kikherneet. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi tahnaksi. Lisää sen verran vettä, että saat tahnasta haluamasi paksuista.


Silvana Franco: The Hi-Lo Club

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa taivaallisen hyvältä, tätä tullaan takuuvarmasti tekemään Kulinaarimurulassa :-)

    VastaaPoista
  2. Itse ainakin tykkäsin kovasti :-)

    VastaaPoista